Bacalu, pseudojurnalistul care vorbeste despre santaj in presa si, dupa ce il ataca constant pe David Ciceo, "primeste" in dar reclama de la Aeroportul clujean

Sunt multe uscaturi in presa clujeana, dar lider "de proiect" mai penibil ca Mihai Bacalu nu exista. Cand sugea salarii babane de la Liviu Alexa, care i-a dat o pita cand nimeni nu il mai angaja, era bun Alexa, cand nu, Alexa e pseudojurnalist, hahaha, asa cum am fost portretizat intr-o fituica "data anonima" azi dimineata in zeci de mii de exemplare care au impanzit orasul. Stiu si de unde vin banii pentru ea, dar asta e o alta poveste pe care o lasam pe mai tarziu, caci se va lasa si cu un dosar penal pentru vandalizarea spatiului public.

Pana una alta, Bacalu, un jurnalist fara opera, fara realizari, un hoitar al instantelor, vorbeste in stanga si in dreapta despre presa santajista din Cluj. Cred ca la el se refera cand vorbeste despre asta. Adica sunt sigur.

Ca sa nu mai lucreze la "stapan", ca oricum putea de lene, Bacalaul si-a inventat un domeniu .ro - muzicainstantelor.ro - unde scrie si el una alta, ca sa aiba ce factura. Sa duca si el o pita uscata acasa. Dar facturile de reclama nu se fac asa, peste noapte.

Mai intai trebuie sa "fezandezi" constant. Cum a facut Bacalu cu Ciceo, seful Aeroportului clujean. Pe care l-a curentat constant pe domeniul sau .ro

 

Intr-un final, Ciceo a inteles "mesajul". Iar "atitudinea" jurnalistica a hoitarului de presa s-a schimbat: vineri, in stanga, Bacalu a publicat o limba in curul lui Ciceo. Si aia fara efect, ca saracul Bacalu nu are trafic. Banul public al Aeroportului, ala care se da pentru bannerul din dreapta de reclama, se duce pe un rahat fara audienta. 

Bravo, Ciceo!

 

 

Adauga comentariu