Boc are sentinţa pe masă. Procesul nu e cu firma Campeador, ci împotriva unor persoane fizice, din familia Larionesi, care administrează societatea Campeador

Copt de nervi că site-ul clujust.ro l-a acuzat de minciunică după ce a verificat pe portalul instanţelor clujene dacă există un proces al municipalităţii împotriva dezvoltatorului bistriţean Campeador SRL, societatea care a construit ansamblul imobiliar de pe Calea Someșeni nr. 8., Emil Boc s-a dus aţă în faţa unui microfon prietenos să declare că are "sentinţa pe masă".

Numai că sentinţa şi procesul despre care şi Ziar de Cluj a cerut lămuriri suplimentare nu este împotriva Campeador SRL, ci împotriva unor persoane fizice, din familia Larionesi, care administrează societatea Campeador SRL.

Chesttiuni juridice, nu intrăm în detalii.

Dosarul de recurs este cel cu numărul 22516/211/2018, iar sentința s-a pronunțat în 15 ianuarie 2021. În 15 martie 2019, municipalitatea a vut câştig de cauză şi în primă instanță.

Acuma se aşteaptă motivarea sentinţei susţine Emil Boc, care face pe victima din faţa microfonului prietenos.

O primă observaţie: Emil Boc nu are capacitatea de a comunica onest cu cei care-l critică. Şi la solicitările de lămurire adresate direct el nu răspunde, ci dă năvală numai la emisiunile plătite în care i se asigură un mediu căldicel, să spună ce are el de spus, să se dea victimă.

A doua: este plin municipiul de astfel de cazuri în care dezvoltatorul dezvoltă din garaje şi poduri apartamente după recepţie. Nu ştim de ce nesimţirea acelor dezvoltatori nu a fost taxată de către municipalitate. Nu ştim de ce, doar putem specula.

Un astfel de caz l-am trăit personal (cu familia, ca să zic aşa) atunci când urbaniştii săi de cumetrie mi-au înconjurat casa de pe Mircea Eliade cu blocuri. Blocuri în cartierul de case Europa - aşa era acesta la început. Blocuri în care s-au recepţionat garaje şi s-au vândut apartamente. Nu mai dezvolt cât m-am zbătut ca "amicul" Boc să facă ce era legal să facă, ci vă spun ce mi-a, zis cu tupeu, Ştefania Ferencz: "Vezi că pe Şeful ai început să-l calci pe nervi cu insitenţa ta".

Şi un sfat: comunică, Maestre, corect. Şi nu selectiv. Dacă vrei să eviţi astfel de situaţii.

Fii la fel de "pizdos" şi implicat în toate cazurile de abuz imobiliar care s-au petrecut şi se petrec în Cluj-Napoca. Nu după amiciţii şi inamiciţii.

Că, deja, ţi se cam vede "harta".

Adauga comentariu