Bolos de la Top Drinks e teparul, nu Gicu Gansca!

O știre publicată de colegii noștri de la Gazeta de Cluj ne prezintă un caz inedit în care milionarul Gicu Gânscă s-ar fi judecat în instanțele locale pentru suma de 200.000 de lei, pe care i-ar fi împrumutat-o omului de faceri Doru Boloș, patronul magazinelor de alcool Top Drinks.

În fapt, Gânscă s-a trezit cam târziu să-și recuperze datoria și instanța, deși l-a dat pe Boloș în judecată, a stabilit că a expirat termenul în care banii puteau fi recuperați. 

Din toate acestea ați putea înțelege că, vai!, ce fraier e Gânscă, și ce deștept e Boloș.

Lăsați-ne să punem noi lucrurile pe panta clară. Gicu Gânscă l-a ajutat pe Doru Boloș cu bani și Boloș este cel care l-a țepuit pe Gânscă. 

Nu este o faptă de vitejie pentru Boloș că l-a înțepat pe milionarul Gânscă. Ci ne arată doar că Boloș este un țepar. Inclusiv cu statul român se comportă ca un zgârcău, fiindcă în ultimii ani, în ciuda cifrei de afaceri, destul de însemnate pentru un magazin de alcool, băiatul ăsta pur și simplu nu a reușit și nu a vrut să declare profit. 

În 2020, în ciuda cifrei de afaceri de 2,2 milioane de euro, a declarat profit mai puțin ca o covrigărie. Adică 16.000 de euro. 

Are multe păcate Gânscă, dar, în această poveste, Boloș e țeparul.

 

 

Adauga comentariu