Ca de obicei, unde apare ”constituționalistul” Emil Boc, legea se suspendă. S-a inaugurat Târgul de Crăciun cu partcipanții purtând mască facultativ. Poliția locală e ocupată cu bătutul cerșetorilor. Cea ”națională” ce păzește?

Priviți cu atenție acest video postat de primarl Emil Boc pe pagina oficială de socializare:

Numărați, vă rog, câte persoane apar în acest video purtând mască conform legii?

Exact: din zece în zece participanți îl vedeți pe unul purtând mască. Bine că poartă gâlmele de copii mască, conform legii, și se știu bucura, dar ”maturii”, ”tineretul frumos și liber” își belește fasolele la aparat, urinând pe lege, cum au urinat și pe vot.

Când polițiștii locali sunt prea ocupați să bată cerșetori, sub înaltul patronaj al lui Emil Boc, legea este abrogată. Dar ce păzește poliția ”nașională”, ce păzezsc jandarmii? Sau sunt prea ocupați să stea încovoiați, slugarnic, în fața omnipotentului Boc? Așa scrie în fișa postului: ling în urma pașilor lui Boc, dă-l naibii de popor, mama ei de lege!?

Daca se urinează el cu boltă pe un întreg oraș când e să-l servească pe amicul Buta c-un Untold, unde, în plină apariție a valului patru de COVID-19, s-a afișat fără mască - exemplu său fiind urmat de toți participanții la discoteca ilegală a plodului de sereist de Sebeș-Alba. Dar asta este acum, în pandemie, Emil Boc tăvălește legea după bunul plac cu această discotecă ilegală de ani de zile.

El tăvălește legea și când își depune semnătura pe autorizații de Urbanism de Cumetrie, el este Împărat peste Cluj-Napoca și împărățește.

Bravo, Maestre, ne e și frică ce naiba le predai despre lege și Constituție studenților tăi!

Adauga comentariu