Cu toate că Primăria Cluj-Napoca a cumpărat un aparat de curățat graffiti cu 52 000 de euro, zidurile din centrul orașului ”smart” sunt mâzgălite cu îndemnuri la cerșetorie

Cu toate că Primăria Cluj-Napoca a achiziționat un aparat de curățat graffiti cu 52 000 de euro, zidurile din centrul orașului ”smart” sunt mâzgălite cu îndemnuri la cerșetorie. Pe strada Horea, în orașul care le oferă locuitorilor cea mai bună calitate a vieții, zidurile sunt vopsite cu îndemnuri mizerabile și ilegale:

În ianuarie 2020, Primăria Cluj-Napoca a inaugurat cu mare fast un aparat de curățat graffiti-urile de pe pereții clădirilor din oraș. Mașinăria a costat 52.000 euro, fără TVA, cât o garsonieră în Cluj-Napoca. La eveniment au participat primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea. A avut loc și o demonstrație de curățare a Zidului Cetății. Degeaba!

La un an distanță, zidurile orașului sunt la fel de pline de mâzgăleli inestetice.

Potrivit datelor transmise de reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca, la solicitarea Ziar de Cluj, pe parcursul unui an, instalația de curățat graffiti a fost utilizată în numai 17 locații. E fain la Cluj!

Adauga comentariu