Elena Udrea si Stefan Berciu MINT de ingheata Somesul. Ziar de Cluj are dovada ca heliportul TSC despre care Berciu zicea ca il doneaza la SMURD NU are aviz de la Autoritatea Aeronautica. Ce a zis Arafat cand l-am intrebat despre heliport

Asa cum aratam recent prezentand argumente, proiectul Transilvania Smart City, in spatele caruia se afla Elena Udrea si constructorul clujean Stefan Berciu, seamana tot mai mult cu teapa TOWER de acum 14 ani: "investitorii" fac festival de fantasmagorii de marketing precum faptul ca drone vor aduce pachete cu mancare si cumparaturi acasa la oameni sau ca se va circula cu gondola, niste gogosi ce l-ar face invidios si pe Pinocchio. 

Totusi, heliportul pe care TSC ar fi trebuit sa il construiasca parea cea mai "normala" si fezabila realizare. Nu ne-am fi asteptat ca Stefan Berciu sa minta si in privinta unui asemenea obiectiv. Iata ce spunea dumnealui intr-un reportaj publicitar publicat acum cateva luni in Ziua de Cluj:

 

 

Ce dume! Auzi, soro, "nevoile comunitatii". Chiar si asa fiind, e foarte grav sa spui intr-o comunicare oficiala ca ai "acceptul Autoritatii Aeronautice", mai ales daca... nu il ai. 

Prin documentul de mai jos, va demonstram ca Stefan Berciu a mintit ca o mazeta in privinta heliportului. Autoritatea Aeronautica tocmai ne-a confirmat OFICIAL ca nu a emis niciun aviz pentru niciun heliport TSC. 

 

Ce grosolanie! Cat tupeu! Cata nesimtire sa minti oamenii, viitori clienti, si, mai rau, opinia publica, despre un obiectiv atat de sensibil pentru clujeni, mai ales ca Clujul, ditamai judetul bogat, nu are nici astazi heliport, de-a ajuns Bistrita-Nasaud sa o ia inaintea Clujului inaugurand un heliport modern! 

Credeti ca e singura minciuna debitata de Berciu? Haha, nici vorba, v-am zis asa facea si Chezan acum 14 ani, mintea cum respira! 

In privinta posibilei donatii catre SMURD a heliportului TSC, despre care v-am zis acum ca, in fapt, nu are niciun aviz, am zis sa il sunam direct pe "taticul" SMURD, pe Raed Arafat, pe care l-am intrebat sec daca a avut vreo discutie cu reprezentantii TSC despre un eventual heliport donabil catre SMURD, nu de alta, oameni buni, dar nu poti sa vii tu sa zici "hai, sa va donez si eu un heliport", fara sa consulti specialistii SMURD, mai ales in conditiile in care Alin Tise a anuntat ca CJ are in plan in viitorul apropiat constructia unui heliport. 

Raspunsul lui Arafat a fost unul sec si scurt: "NU, nici vorba!".

De ce sa minti, omule, despre asa ceva? 

Incheiem acest articol cu o mare dilema. Precum se relevă din Google Earth Pro / View / Historic Imagery, săpăturile la TSC au fost făcute acum 3 ani, în 2018! In baza caror documente, in baza carei autorizatii?

 

Adauga comentariu