FOTO - Ce a rămas astăzi în Parcul Feroviarilor, după curățenia de ieri, trâmbițată pe Facebook de viceprimarul Tarcea

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, liberalul Dan Tarcea, s-a lăudat ieri, pe pagina sa de Facebook, cu o acțiune de curățenie în Parcul Feroviarilor, mustrându-i oarecum și pe cei care murdăresc parcul:

„Curățenie în Parcul Feroviarilor

Din păcate cu astfel de situații ne întâlnim aproape în fiecare săptămână.

Parcul Feroviarilor urmează să fie modernizat, suntem în faza de evaluare a ofertelor pentru lucrările de execuție. Până săptămâna trecută procedura a fost blocată de o contestație, contestație pe care am câștigat-o la CNSC.

Printr-un efort comun putem avea un oraș mai curat”, a postat viceprimarul, care a publicat pe Facebook și câteva fotografii de la acțiunea de curățenie:

Ziar de Cluj a mers astăzi pe urmele viceprimarului, pentru a vedea cât de curat este Parcul Feroviarilor după curățenia trâmbițată ieri de Tarcea.

La fața locului, am găsit azi parcul colcăind de gunoaie, în anumite locuri fiind atacați de muștele care bâzâiau peste rahatul și peste mizeriile strânse grămadă.

Priviți ce a rămas în urmă, după curățenia supervizată ieri de viceprimarul municipiului care le oferă locuitorilor cea mai bună calitate a vieții:

Peturile de bere și de suc, pachetele de țigări, lamele de ras, măștile folosite sunt răspândite în continuare pe întreaga suprafață a parcului:

Până și în copaci sunt agățate peturi:

În Parcul Feroviarilor, lângă o alee principală, unii au încropit un fel de poiană „artistică”, cu diverse instalații bizaro-perverse, cu care probabil viceprimarul Tarcea este de acord, din moment ce nu a dispus ieri îndepărtarea lor.

După curățenia de ieri a viceprimarului Tarcea, astăzi am plecat din Parcul Feroviarilor cu senzația de mâncărime în păr și pe piele. Parcă toți purecii din lume te mănâncă, după ce te plimbi o oră prin acest parc infect.

E fain la Cluj! Pe Facebook.

Adauga comentariu