Iuliu Mureșan, tot mai aproape de Dinamo

Dinamo, prin acționarul minoritar DDB, i-a trimis propunerea de colaborare lui Iuliu Mureșan (67 de ani). Acordul între cele două părți ar putea fi anunțat săptămâna viitoare, potrivit gsp.ro.

Oficializarea numirii lui Iuliu Mureșan în funcția de administrator special la Dinamo este aproape. DDB, acționar minoritar la clubul din Ștefan cel Mare, i-a trimis fostului președinte de la CFR Cluj propunerea de contract. Acordul este iminent și ar putea fi anunțat săptămâna viitoare, din informațiile GSP.ro.

La un club aflat în procedură de insolvență, așa cum este Dinamo, postul pe care Mureșan îl va ocupa este echivalent celui de președinte. Acesta a început deja munca, discutând cu persoane din fotbal ca și cum ar fi deja șeful clubului din șoseaua Ștefan cel Mare.

Sursele GSP transmit că există șanse ca Mureșan să vină „la pachet” cu Răzvan Zamfir, fostul său colaborator de la CFR Cluj și Hermannstadt. Zamfir este o persoană controversată, la Hermannstadt fiind implicat în 2019 într-o violentă altercație fizică cu Filip Jazvic.

Același Răzvan Zamfir era acuzat public de Gigi Becali în 2009. Latifundiarul mărturisea că oficialul clujean Răzvan Zamfir i-ar fi promis că va aranja anumite meciuri pentru Steaua, în schimbul unei sume de bani: 

„M-am prins eu de ce l-au luat la CFR Cluj pe Răzvan Zamfir. Cu vreo câţiva ani în urmă a venit la mine la birou şi mi-a spus că e impresar şi că are jucători la fiecare echipă, câte 2-3, cu care poate vorbi pentru a aranja meciuri. Mi-a zis şi că mă costă 30.000 de euro. 

Atunci, eu când l-am văzut aşa naşparliu, l-am dat afară din birou, am crezut că mă încearcă cineva. Abia când a ajuns la CFR am înţeles ce influenţă are”.

Adauga comentariu