Liviu Alexa lanseaza la 1 Decembrie, de ziua Romaniei, BreakingNews.ro, un ziar online dedicat romanilor curiosi si inteligenti

Jurnalistul Liviu Alexa va lansa la 1 decembrie un nou produs media, un ziar online cu acoperire nationala si sediul la Bucuresti. Numele este mai mult decat interesant: Breakingnews.ro, iar Alexa isi propune sa targheteze romanii curiosi si inteligenti.

"Astazi, am semnat actele pentru sediul unde va functiona redactia, situat intr-o zona excelenta din Bucuresti. BreakingNews.ro a stat ca domeniu premium in portofoliul meu ani de zile, dar a venit momentul sa prinda viata jurnalistica, fiindca publicul are tot mai multa nevoie de voci clare, de minti rafinate, de perspective diferite, de curaj editorial. Voi lansa ziarul la 1 Decembrie, asa am decis impreuna cu prietenul meu, Cozmin Gusa, ca sa transmitem un semnal clar ca suntem sustinatorii unei Romanii unite, ca nu suntem partizanii ruperii Transilvaniei de Tara, nu suntem fanii distrugerii Romaniei. BreakingNews.ro va fi un concept editorial foarte interesant si care va da dependenta, pentru ca in retetar vom adauga analizele celor mai importante creiere ale Romaniei", spune Liviu Alexa.

Adauga comentariu