Primăria a atribuit un contract de zeci de mii de euro pentru suport tehnic și dezvoltarea de funcționalități pentru aplicații informatice

Suportul tehnic și serviciile de mentenanță a aplicațiilor informatice sunt plătite de Primăria Cluj-Napoca cu zeci de mii de euro. Ziar de Cluj semnala că pe lângă cei peste 1000 de angajați din cadrul Primăriei clujene, administrația locală s-a digitalizat cu o nouă direcție și peste 20 de posturi în plus în 2021. 

Primăria a reușit să atribuie un contract în valoare de 222.850 RON/cca 45.243,23 EUR fara publicarea prealabila a unei invitatii la procedura concurentiala de ofertare firmei INDUSTRIAL SOFTWARE.

Firma Industrial Software a fost înființată în 1998, cu sediul în Sibiu, fiind administrată de Bica Cristina și asociații Greavu Mircea (2%), Bica Crsitina (0%), asociați juridici – Softnet SRL (97%). 

Obiectul de activitate al firmei vizează activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client).

În 2020, firma număra 80 de angajați. 

Anul trecut, firma obținea un profit de 279 478 EUR, la o cifră de afaceri de 3 964 775 EUR. 
În 2019, Industrial Software obținea un profit net de 283 702 EUR, la o cifră de afaceri de 
3 220 079 EUR. 

Contractul încheiat de Primăria Cluj-Napoca cu Industrial Software are o valabilitate de 11 luni. 

Obiectul achiziției: Servicii de mentenanţă, suport tehnic și dezvoltare funcționalități pentru aplicaţii informatice. Servicii IT - consultanta, dezvoltare de software, internet si asistenta.

Tipul de finanțare: fonduri bugetare.

În urmă cu două luni de zile, administrația locală aproba o nouă strategie de dezvoltare digitală a Clujului. 

„Utilizarea tehnologiei pentru creșterea calității vieții în Cluj-Napoca este una dintre prioritățile municipalității clujene, astfel încât administrația să fie una deschisă iar serviciile oferite cetățenilor să se ridice la exigențele acestora”, nota primarul Emil Boc pe marginea elaborării așa-numitei Strategii digitale. 

CITEȘTE ȘI: O nouă strategie de dezvoltare digitală a Clujului: de la smart living la incluziune digitală

În aprilie 2021 Consiliul local aproba un proiect de hotărâre privind înființarea Direcției Strategii de informatizare, transformare digitală și inovare.

Primăria motiva decizia prin avansul digitalizării și sistemul informatic complex.

CITEȘTE ȘI: Cu peste 1100 de angajați, Primăria Boc se digitalizează cu o nouă direcție și peste 20 de posturi în plus

 

Adauga comentariu