Răspuns în BĂTAIE DE JOC al angajaților din Primăria Cluj-Napoca: primesc 10 sesizări despre o stradă, dar ei susțin că nu știu despre ce stradă e vorba

Mai mulți clujeni au crezut că dacă vor sesiza pe platforma Primăriei MyCluj starea foarte proastă a străzii pe care locuiește, cineva îi va băga în seamă și se vor căuta soluții pentru a face strada practicabilă. Însă au primit un răspuns halucinant: angajații Primăriei susțin că din sesizări nu se înțelege despre ce stradă e vorba, asta chiar dacă au specificat foarte clar strada Bicaz. 

„Exemplu de răspuns (nefavorabil -da cu verde) a primăriei noastre!!! Nu că nu ar scrie la descriere despre ce stradă este vorba!!! Nu că nu ar mai fi cel puțin 10 sesizări, doar de luna asta, toate semnalizând aceeași problemă, cum că strada BICAZ e aproape impracticabilă pentru orice tip de mașina!!! Ei săracii nu își dau seama despre ce stradă e vorba! Să vă lamuresc. E vorba despre strada BICAZ, din cartierul / zona Borhanci, din Municipiul (reședința de județ, pentru o mai precisă identificare) Cluj-Napoca, județul Cluj, ROMÂNIA. Anul 2021, luna martie, ziua 18”, sesizează un clujean.

Clujenii care locuiesc pe strada Bicaz din cartierul Borhanci sunt extrem de nemulțumiți deoarece zilnic își distrug mașinile în zecile de gropi pe care nu mai pot să le ocolească. 

Cam cât tupeu aveți să spuneți că sesizările nu au fost făcute pentru strada BICAZ? Ce urmează să spuneți? Că strada nu există? Trebuie să chemăm televiziunea ca să filmeze craterele de pe strada asta ca să ne credeți? Ne rupem mașinile în fiecare zi ca să ajungem acasă. În fiecare zi e o aventură să urcăm pe strada asta. Și voi aveți tupeul să dați astfel de răspunsuri? Este inaceptabil!

Înca o zi, încă un drum pe strada Bicaz, încă 4-5 lovituri încasate de mașina mea. De ce nu primim vreun răspuns zecilor de sesizări făcute până acum? În curând îmi duc mașina în service, să duc la primărie factura pe care o primesc pentru decont?

Strada BICAZ (Borhanci) este într-o stare deplorabilă: neasfaltată, plină de gropi, noroi. Practic, este aproape inaccesibilă pentru orice tip de autovehicul. S-au făcut nenumarate reclamații cu privire la această stradă, dar se pare ca toate sunt ignorate. Cum este posibil așa ceva? Ce ar trebui să mai facem ca această stradă să fie asfaltată? Vă rog frumos să răspundeți la această reclamație. Și vă mai rog frumos ca răspunsul să nu fie că nu sunteți capabili să găsiți strada pe harta.

Acestea sunt doar câteva ditre zecile de sesizări care vizează toate strada Bicaz, acea stradă din cartierul Borhanci pe care angajații din Primărie nu sunt capabili să o găsească. Probabil că e greu pentru ei să găsească străzi care nu se află în centrul orașului, dar și clujenii care stau la periferie merită aceeași atenție și respect, nu doar un răspuns în bătaie de joc.

Adauga comentariu