Semnul „INTERZIS” nu are nicio valoare pentru turiști. Drumul spre Cascada Vălul Miresei, plin de mașini, deși este ilegală circulația auto – FOTO

Ultima parte a drumului de acces la Cascada Vălul Miresei din Răchițele, județul Cluj este interzisă circulației auto, dar cu toate acestea foarte mulți turiști nu respectă interdicția marcată prin două semne amplasate atât pe partea stângă cât și pe partea dreaptă. Nesimțirea și tupeul turiștilor este alimentată și de faptul că nu există nici un control în zonă. Autoritățile s-au bazat probabil pe bunul simț al șoferilor, dar se pare că aceasta a fost o greșeală monumentală.

Sâmbătă după masă, imediat după semnul interzis, erau două autoturisme parcate, fără nicio jenă.

Câțiva metri mai încolo, după curbă, alte două mașini au fost lăsate pe marginea drumului.

Turiștii aflați la acea oră pe drum trebuiau să fie cu ochii în patru pentru că oricând putea să apară un șofer tupeist pentru care nu valorează nimic semnul interzis.

La fel ca în imaginile de mai sus, este presărat tot drumul până sus la cascadă, unde nu sunt doar autoturisme, ci și ATV-uri.

Așa arăta drumul într-o zi în care numărul de turiști a fost redus din cauza ploii. Vă imaginați cum arată zona în zilele aglomerate.

Adauga comentariu