Țeapă de proporții dată de proprietarii apartamentului Nomad, cu binecuvântarea Booking.com: „Mi-am luat țeapă cu cazarea pentru UNTOLD 2021”

Cunoscutul vlogger Mariciu a povestit astăzi cum a fost victima unei țepe, după ce a rezervat apartamentul Nomad, pentru perioada în care va avea loc Festivalul UNTOLD 2021. Pe scurt, tânărul arată că a rezervat apartamentul superb din centrul clujului la puțin peste 2,000 de lei pentru o perioadă de cinci zile, înainte cu o zi ca oficialii de la UNTOLD să anunțe că vor organiza în toamna aceasta festivalul. 

Acesta susține că a fost sunat de către proprietara apartamentului Nomad, după ce s-a anunța data festivalului, care i-a cerut peste 2.000 de lei pe noapte, adică de cinci ori prețul pe care trebuia să îl achite inițial. Tânărul a refuzat scorul exorbitant și a fost contactat ulterior de către cei de la Booking pentru ca să i se comunice că proprietara apartamentului Nomad nu mai poate să îi ofere cazare pentru că întâmpină probleme personale. Cei de la Booking.com s-au oferit să îi caute acestuia o cazare similară cu cerințele pe care le avea, la un preț apropiat de cel pe care inițial s-a angajat să îl achite. Însă toată această discuție era o minciună de PR, pentru că vlogger-ului i s-a oferit o altă cazare în zona cartierului Sopor, cu un rating mai scăzut și cu prețul de 5.300 de lei.

Mariciu a încercat să le comunice celor de la Booking că propietara Nomad nu avea probleme personale, ci i-a dat țeapă cu cazarea ca să obțină mai mulți bani de la alte persoane, lucru care s-a și întâmplat, apartamentul Nomad fiind acum rezervat pentru perioada UNTOLD 2021. 

 

Iată clipul cu mărturia vlogger-ului: 

 

Adauga comentariu