TERIBILISM: A condus beat mort și a produs un accident în centrul Clujului

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Ciucea, a provocat în dimineața aceasta (5 noiembrie), un accident pe strada Moților în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca. Tânărul era sub influența băuturilor alcoolice și a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit mai mulți copaci și s-a oprit în peretele unei clădiri de pe strada Moților.

„La data de 5 noiembrie, în jurul orei 01.50, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au efectuat verificări în urma producerii unui eveniment rutier, pe strada Moților, din municipiu.

A fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Ciucea, care, în timpul deplasării cu un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Părăsind partea carosabilă, autoturismul a acroșat mai mulți copaci, oprindu-se în zidul unui imobil.

 

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului a indicat o concentrație de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probele biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

Adauga comentariu